|

Bărbat de 47 de ani din Sebeş, cercetat pentru operaţiuni ilegale cu obiecte pirotehnice

Un bărbat din Sebeş care comercializa ilegal petarde, pe o stradă din oraş, este cercetat de poliţişti pentru operaţiuni cu obiecte pirotehnice, efectuate fără drept. Asupra sa au fost găsite 500 de petarde, ce au fost confiscate.

Joi, la ora 15.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au întocmit acte premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu obiecte pirotehnice, efectuate fără drept, faţă de I.R. (47 de ani), din Sebeş.

Bărbatul a fost identificat de către o patrulă de jandarmi şi Sebeş, în timp ce se afla pe strada Lucian Blaga din Sebeş şi oferea spre vânzare, ilegal, obiecte pirotehnice (petarde). Acesta a fost predat poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Cu ocazia controlului efectuat, asupra lui I.R. au fost găsite 500 de obiecte pirotehnice, din clasa a II-a care au fost confiscate.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134126avatar Publicat de pe 14 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei