|

UPDATE: Un bărbat de 43 de ani din comuna Şugag a fost găsit mort, în locuinţa sa. Nu au fost găsite urme de violenţă

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Şugag a fost găsit decedat în locuinţa sa, de către poliţişti din Sebeş. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Sebeş, pentru stabilirea cauzei decesului, din primele cercetări nefiind găsite urme de violenţă.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată telefonic, marţi, 3 iulie, la ora 23.30,  cu privire la decesul bărbatului.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, care a constatat faptul că uşa de acces în locuinţă era asigurată şi nu prezenta urme de forţare, iar, într-o încăpere, întins pe pat, se afla B.M., de 43 ani, decedat.

În urma examinării sumare a cadavrului,  poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Sebeş, în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE: S-a stabilit că decesul bărbatului a fost violent și a survenit ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral și toraco-abdominal prin cădere, fără a exista urme de agresiune. În cauză se continuă cercetările sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=99849avatar Publicat de pe 4 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei