|

Bărbat de 31 de ani din Căpâlna cercetat de polițiști. A furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Pianu de Sus

catuseUn bărbat de 31 de ani din Căpâlna este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras dintr-un magazin din Pianu de Sus mai multe bunuri a căror valoare se ridică la suma de 1.000 de lei.

În data de 07 mai , poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Căpâlna, în legătură cu care există suspiciunea că este autorul unui furt dintr-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei în data de 2 mai.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului, în cursul zilei de ieri, 7 mai, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile reclamate ca furate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 01 spre 02 mai, R.V.I. a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Pianu de Sus, de unde au sustras mai multe bunuri (cartele telefonice, cosmetice, alimente, ţigări precum şi un laptop) prejudiciu estimat de către reprezentanţii societăţii la valoarea de 1.000 lei.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, poliţiştii au găsit laptopul şi o parte din produsele cosmetice sustrase din magazin.

Faţă de R.V.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea documentării întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138352avatar Publicat de pe 8 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei