|

BACALAUREAT 2012: 10 candidaţi din Alba au susţinut proba scrisă la Limba maghiară. Miercuri, examenele la Matematică şi Istorie

Sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an a continuat, marţi, cu proba scrisă la Limba maternă. Miercuri, sunt programate examenele la Matematică şi Istorie, în cadrul probei scrise obligatorii a profilului. În total, 1.563 de foşti elevi s-au înscris la a doua sesiune a examenului de maturitate în Alba, iar aceştia au la dispoziţie 8 centre de examinare. Rezultatele vor fi afişate pe site-ul edu.ro, duminică.

Proba scrisă la Limba maternă a fost susţinută de 10 elevi din cei 12 candidaţi înscrişi, la maghiară. Nu au fost înregistrate incidente.

Miercuri, urmează examenele scrise la proba obligatorie a profilului, respectiv Matematică şi Istorie. Sunt înscrişi 1.115 candidaţi de la profilele tehnic şi economic, 91 de elevi de la informatică şi ştiinţele naturii şi 67 de tineri care vor rezolva subiecte de istorie.

Luni, la examenul scris de limba română, au fost prezenţi de 667 de elevi din Alba, iar trei candidaţi, la Blaj şi Cîmpeni, au fost eliminaţi din examen.

Pentru această sesiune au fost organizate în Alba 8 centre de examinare: Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” şi Colegiul Tehnic „ Alexandru Domşa” din Alba Iulia, Grupul Şcolar Industrial din Sebeş, Grupul Şcolar Forestier Câmpeni, Grupul Şcolar „Timotei Cipariu” Blaj, Colegiul Tehnic Aiud, Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir şi Grupul Şcolar „Corneliu Medrea” Zlatna.

În 2 septembrie se afişează rezultatele, până la ora 16.00 şi se depun contestaţiile, între orele 16.00-20.00. Acestea sunt rezolvate în perioada 3-4 septembrie, iar în 5 septembrie se afişează rezultatele finale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=118030avatar Publicat de pe 28 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei