|

Au furat două biciclete, din curţile proprietarilor. Tineri din Sebeş, printre care şi doi minori s-au ales cu dosare penale

Masina Politie MCV 1Poliţiştii din Sebeş au recuperat bicicleta unui copil de 14 ani, imediat după ce i-a fost furată de doi tineri, de pe stradă, din faţa unui imobil. Un alt minor din Sebeş s-a ales cu dosar penal pentru furtul unei biciclete, care aparţine unui cetăţean din Petreşti.

Luni seara, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de un minor în vârstă de 14 ani, din Sebeş, cu privire la faptul că i-a fost furată bicicleta ce o lăsase în dreptul imobilului cu numărul 8, de pe strada Lucian Blaga din muncipiu.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică, care a reușit să-i depisteze în flagrant delict pe doi tineri, de 17 şi 18 ani, ambii din municipiul Sebeş, care se deplasau cu bicicleta furată.

Pe numele lor a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bicicleta a fost recuperată şi restituită minorului păgubit.

Tot în cursul zilei de luni, poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un minor din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de bicicletă, faptă sesizată poliţiei la data de 27 mai.

Se pare că în seara zilei de 25 mai, minorul a pătruns în curtea locuinţei unui cetăţean din Petreşti, profitând de faptul că poarta nu era asigurată şi i-a sustras bicicleta în valoare de 900 de lei. Cu ocazia activităţilor de cercetare desfășurate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt, poliţia recomandă:

Nu lăsaţi uşile descuiate nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!

Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139153avatar Publicat de pe 9 Iun 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei