|

Au furat bunuri în valoare de 10.000 de lei din două case nelocuite din Petreşti. Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti, iar un minor este cercetat în libertate

Patru tineri au intrat în vizorul poliţiştilor din Sebeş, fiind suspecţi principali în două cazuri de furt din gospodării din Petreşti. Oamenii legii au efectuat percheziţii la domiciliile acestora şi au identificat o parte din bunurile sustrase, a căror valoare totală ajunge la 10.000 de lei. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar minorul identificat din acelaşi grup este cercetat în libertate.

Cei patru suspecţi sunt cercetaţi pentru comiterea, în perioada martie – iunie 2013, a două furturi din locuinţe, din care au sustras bunuri în valoare de totală de 10.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că M.A.V., de 24 de ani, împreună cu L.A.R., de 26 de ani, G.S.C. de 17 ani şi G.V., de 23 de ani, toţi din Petreşti, (primii doi cunoscuţi cu antecedente penale), au pătruns prin efracţie în două case nelocuite, situate pe raza localităţii Petreşti, iar din interior au sustras diverse bunuri (butelii, motoare electrice, scule electrice, cabluri, etc), o parte dintre acestea valorificându-le la fier vechi sau la diverşi cetăţeni.

Pentru probarea activităţii infracţionale a celor patru suspecţi, poliţiştii au efectuat, joi, percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase.

Faţă de suspecţii majori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspecţilor precum şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135401avatar Publicat de pe 21 Iun 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei