|

UPDATE: Ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș. Se votează organizarea primei ediții a Zilelor Tineretului

Consilierii locali din Sebeș s-au întrunit miercuri, 17 iulie, în ședință extraordinară, pentru a supune la vot 7 proiecte de hotărâre. Printre acestea se regăsește alocarea de bani pentru activități non-profit de interes local, vânzarea de imobile, închiriere de apartamente ANL, dar și aprobarea organizării primei ediții a Zilelor Tineretului Municipiului Sebeș.

UPDATE, ora 18.00: Din cauză că la ședință s-au prezentat doar 12 consilieri, doar proiectele 1 și 6 au fost supuse la vot și aprobate. Pentru aprobarea celorlalte proiecte se organizează altă şedinţă de CL. De urgență, joi dimineață, la ora 7.30, urmează să fie votat proiectul pentru organizarea Zilelor Tineretului.

Vă prezentăm proiectul Ordinii de Zi:

1. Proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local al municipiului Sebeș a sumei de 84.576 lei sub formă de finanțări nerambursabile pentru activități non-profit de interes local pentru anul 2013.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unui imobil teren în suprafață de 25.134 mp, înscris în CF 78554, nr. cad. 78554, proprietar municipiul Sebeș, domeniu privat, situat administrativ în Petrești.

3. Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de închiriere a apartamentului nr. 4 din bl. 53, sc. C, cartier L. Blaga – Sebeș – locuință construită din fonduri ANL.

4. Proiect de hotărâre privind repartizarea, în chirie, a apartamentelor nr. 3, sc. C și nr. 12, sc. D din bl. 53, cartier L. Blaga – Sebeș – Locuință construită din fonduri ANL.

5. Proiect de hotărâre privind cesiunea contractului de închiriere nr. 8005/04.04.2002, de pe titularul Radu Petru Octavian în beneficiul soției Radu Doina și a contractului de închiriere nr. 8009/04.04.2002 de pe titularul Lucan Nicolae în beneficiul soției Lucan Floarea.

6. Proiect de hotărâre privind completarea HCL 7/2013 privind aprobarea calendarului de activități cultural-educative ce se vor desfășura în cursul anului 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii în participațiune în vederea organizării Ediției I a Zilelor Tineretului Municipiului.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135595avatar Publicat de pe 17 Iul 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “UPDATE: Ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș. Se votează organizarea primei ediții a Zilelor Tineretului”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei