|

Alte 6 persoane au avut nevoie de asistenţă din cauza gerului. De la începutul perioadei de Cod Portocaliu, au fost depistate 39 de cazuri sociale

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a identificat, maţri, alte 6 persoane care au avut nevoie de asistenţă din cauza condiţiilor de vreme extrem de rece. Vremea a continuat să fie din ce în ce mai geroasă, înregistrându-se la Cîmpeni o temperatură minimă de – 22 grade Celsius.
Patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi reprezentanţii Poliţiei Locale au depistat în ultimele 24 de ore 6 persoane care puteau fi puse în pericol de temperaturile foarte scăzute. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alba Iulia (1 caz), Centrul de Primiri Urgenţe Cugir (3 cazuri), Centrul Social „Filantropia” Alba Iulia (1 caz), Căminul de persoane vârstnice Sebeş (1 caz).
În total, în perioada 28 ianuarie – 1 februarie, au fost înregistrate 39 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie cărora li s-a asigurat asistenţă medicală specializată sau un adăpost temporar pe toată perioada geroasă.
Până la această oră, nu sunt raportate situaţii de avarie în ceea ce priveşte alimentarea cu utilităţi publice a consumatorilor din judeţul Alba.
În continuare, instituţiile judeţene cu atribuţii în acest sens monitorizează acest fenomen, pentru a se lua din timp măsurile necesare salvării persoanelor cu nevoi. Reamintim că avertizarea de Cod Portocaliu de ger este valabilă până vineri, 3 februarie.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=71658avatar Publicat de pe 1 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei