|

Administratorul unei firme din Săsciori şi o vânzătoare, amendaţi de poliţişti pentru nereguli în comerţul cu alimente

Masina Politie MCV 1Administratorul unei firme din Săsciori s-a ales cu amendă de 2.000 de lei după ce poliţiştii şi reprezentanţii DSVSA au găsit la magazinul acestuia ouă şi carne neetichetate corespunzător. Marfa a fost confiscată pentru distrugere. În plus, vânzătoarea a fost sancţionată cu 5.000 de lei, pentru că nu a eliberat bonuri fiscale. Controlul a fost efectuat în cadrul acţiunilor de verificare dinaintea perioadei sărbătorilor de Paşte.

Poliţişti de investigare a fraudelor, cu sprijinul specialiştilor din cadrul DSVSA Alba au identificat, în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Săsciori, judeţul Alba, o tânără de 30 de ani care a vândut produse şi nu a eliberat bonuri fiscale pentru suma de 271 lei.

De asemenea, în incinta punctului de lucru a fost identificată cantitatea de 33 kg produse din carne şi 150 ouă, fără ca acestea să fie etichetate corespunzător. Aceste produse au fost confiscate de către lucrătorii DSVSA Alba, urmând a fi direcţionate către un centru de incinerare.

Tânăra, G.D. (30 de ani), din comuna Săsciori, judeţul Alba a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar  suma de 271 lei neevidenţiată a fost  confiscată.

Totodată lucrătorii din cadrul DSVSA Alba au sancţionat contravenţional în baza H.G. 984/2005, pe F.G., de 34 de ani, administrator al respectivei societăţi comerciale, cu amendă în valoare de 2.000 lei.

Poliţiştii judeţului Alba au constatat, în cursul acestui sfârşit de săptămână, 14 infracţiuni şi au aplicat 612 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 115.983 lei, în cadrul acţiunilor desfăşurate în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

Sâmbătă şi duminică, poliţiştii de la IPJ Alba au acţionat pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru revenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Au fost verificaţi 141 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 648 mijloace de transport. În urma acestor controale au fost constatate 14 infracţiuni.

Totodată au fost aplicate 612 sancţiuni contravenţionale, din care 509 sunt la  regimul circulaţiei rutiere, 59 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 31 la Legea 12/1990-republicată, restul constituind alte abateri de la normele legale în vigoare. Valoarea contravenţiilor aplicate se ridică la suma de 115,983 lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat produse şi băuturi în valoare de 4.992 lei.

Acţiunile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cadrul acestui plan, vor continua şi în perioada următoare.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138105avatar Publicat de pe 7 Apr 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei