|

Administratori de firme din Sebeş, amendaţi pentru nereguli în comerţul cu lemn

busteni lemnÎn perioada 12-14 mai, poliţiştii de ordine publică şi cei de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu lucrători din cadrul ITRSV Cluj, au efectuat verificări la două societăţi comerciale din Sebeş, ce desfășoară activităţi de exploatare, debitare şi comercializare material lemnos. În urma neregulilor constatate, a fost confiscată cantitatea de 137,8 metri cubi material lemnos şi au fost aplicate amenzi în valoare de 20.000 lei.

La una dintre societăţile comerciale controlate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii acesteia a expediat 57,6 metri cubi material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă. A fost aplicată amendă în valoare de 10.000 lei, totodată fiind confiscată cantitatea de 57,6 metri cubi material lemnos, în valoare de 6.671 lei.

La o altă societate comercială din Sebeş, s-a constatat că a fost primit şi depozitat material lemnos, fără avize de însoțire sau din care să rezulte proveniența legală, în volum de 80,1 metri cubi (lemn de lucru de esenţă rășinoasă şi fag).

Faţă de administratorul societăţii, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ca şi măsură complementară, cei peste 80 de metri cubi material lemnos, primiţi şi depozitaţi ilegal, au fost confiscaţi.

Controalele poliţiştilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba desfășurate împreună cu specialiştii ITRSV Cluj s-au desfășurat în cadrul Planului de acţiune comun „Scutul Pădurii 2014”, ce are ca scop prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138394avatar Publicat de pe 15 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Administratori de firme din Sebeş, amendaţi pentru nereguli în comerţul cu lemn”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei