|

Administraţia Sebeşului a inaugurat instalaţiile de lumini de sărbători

În ultimele două săptămâni s-a lucrat intens la pregătirea instalaţiilor de iluminat stradal pentru sărbătorile de iarnă. Lucrările au vizat montarea de instalaţii luminoase pe stâlpii de pe marginea bulevardului Lucian Blaga, de la intersecţia cu strada Vânători şi până la sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Aviator Olteanu.

De asemenea, instalaţiile au fost puse şi transversal de-a lungul bulevardului Lucian Blaga, iar o parte au fost montate pe copacii de pe marginea şoselei.

Au fost împodobiţi cu lumini trei brazi situaţi în parcul din Piaţa Primăriei, din Aleea Lac şi din Mihail Kogălniceanu. Deasemenea, clădirile Primăriei şi Centrului Cultural “Lucian Blaga” au fost îmbrăcate în straie luminoase.

O amenajare aparte o reprezintă cea a parcului din faţa Primăriei care, spre deosebire de anii precedenţi, este una mai specială. Astfel, pe lângă staulul de oi ce reprezintă scena naşterii Domnului, va fi montată şi o scenă pe care se vor desfăşura activităţi artistice. Va exista şi un mic parc de distracţii pentru copii, care va cuprinde, printre altele, un ren care trage sania lui Moş Crăciun, maşini electrice şi un carusel.

 

Florin BESOIU

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133875avatar Publicat de pe 1 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, ADMINISTRATIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei