|

Acţiune de verificare a legalităţii transportului rutier în regim de taxi. Şofer din Sebeş, prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

În urma acţiunii de verificare a legalităţii transportului rutier în regim de taxi desfăşurată pe raza municipiului Sebeş vineri seara, oamenii legii l-au surprins pe Marcel M. în timp ce conducea un taximetru, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vineri, 19 octombrie, în intervalul orar 7.00 – 9.00 şi 19.00 – 21.30,  poliţiştii Serviciului Rutier au organizat, la nivelul municipiilor Sebeş şi Alba Iulia, o acţiune ce a avut drept scop verificarea legalităţii în care se desfăşoară transportul rutier de persoane în regim de taxi. La această acţiune au participat oamenii legii din cadrul birourilor rutiere Alba Iulia şi Sebeş, reprezentanţi ai Registrului Auto Român – Agenţia Alba precum şi lucrători ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

În contextul acţiunii de verificare, poliţiştii implicaţi în proces l-au depistat pe Marcel M., în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea un taximetru pe strada 24 Ianuarie din municipiul Sebeş, deşi se afla sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Marcel M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană,  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tot în cadrul acţiunii de verificare a legalităţii transportului rutier în regim de taxi, efectuată la nivelul ambelor municipii, poliţiştii au aplicat un număr de 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.240 lei, din care 29 la OUG 195/2002 privind circulaţia rutieră şi două la Legea 38/2003 privind taximetria.

Sursa foto: Arhiva Alba24.ro

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133089avatar Publicat de pe 22 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei