|

Acţiune a poliţiştilor în Sebeş: Administrator de firmă de panificaţie sancţionat şi marfă transportată ilegal confiscată

În urma unei acţiuni desfăşurate joi de poliţiştii din Sebeş pentru menţinerea siguranţei publice şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a accidentelor rutiere au fost aplicate amenzi de peste 4.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de 1.360 de lei.

Au fost constate 42 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4.840 lei. Poliţiştii au reţinut şi două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

În urma unui control efectuat la o societate comercială din Sebeş care are ca obiect comercializarea produselor de panificaţie, s-a constatat că erau expuse pentru comercializare 179 produse de patiserie pentru care reprezentanţii societăţii nu a putut prezenta documente legale.

Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederilor Legii 12/1990 iar produse de patiserie, în valoare de 327 lei, au fost confiscate.

În cadrul acţiunii poliţiştii l-au identificat în trafic, pe G.I.I., de 20 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 2.165 kg varză, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 iar în baza art. 4 din acelaşi act normativ, întreaga cantitate de varză a fost confiscată.

Tot în cadrul acţiunii, a fost depistat C.I., de 51 de ani, din judeţul Sibiu, care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 3.000 kg varză, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de varză a fost confiscată.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137165avatar Publicat de pe 18 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Acţiune a poliţiştilor în Sebeş: Administrator de firmă de panificaţie sancţionat şi marfă transportată ilegal confiscată”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei