|

Accident rutier pe strada 1 Mai din Petrești. Un bărbat de 63 de ani a fost acroșat de o mașină

Masina Politie MCV 1Un bărbat de 63 de ani din Petrești a fost acroșat de o mașină în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a străzii 1 Mai. Bărbatul a suferit o fractură la omoplat și a rămas internat la spitalul din Sebeș.
Vineri la ora 10.05 Poliţia Municipiului Sebeş, a fost sesizată cu privire la faptul că la intrarea în localitatea Petreşti, a avut loc un eveniment rutier.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că W.I., de 63 de ani, din Petreşti, în timp se deplasa, în calitate de pieton, pe partea dreaptă a străzii 1 Mai, a fost acroşat cu oglinda laterală, de un autoturism condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia.
În urma accidentului pietonul a suferit o fractură de omoplat şi a rămas internat în spitalul din Sebeş.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului, nu era sub influenţa alcoolului.
Cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138425avatar Publicat de pe 7 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei