|

Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş

Un accident rutier a avut loc miercuri în jurul orei 17.00 pe drumul comunal 106K, între localităţile Daia Română şi Sebeş.

Au fost implicate o autobasculantă şi un autoturism. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş.

Din informaţiile poliţiştior, autobasculanta ieşea de pe un drum fără prioritate, în zona autostrăzii. Autoturismul, care circula regulamentar, a intrat sub autobasculantă.

Şoferul şi cei doi pasageri din maşină au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Sebeş. Aceştia nu au suferit fracturi şi nu au fost încarceraţi. Deocamdată poliţiştii nu au mai multe informaţii despre  despre pasageri sau judeţul de înmatriculare al autovehiculului.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=104060avatar Publicat de pe 18 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş”

  1. ce-i drept ar cam fi trebuit ”incarcerati” pasagerii din masina. sunt un adevarat pericol public. cum sa circule ei ca si pasageri intr-un autoturism, al carui conducator si conducea regulamentar.
    un pic mai multa atentie la termenii folositi nu ar strica. sau poate studiul dictionarului pentru a intelege semnificatia termenului.

Lasa un raspuns

Publicitate

SONDAJ SEBEȘ24.ro

SONDAJ ALEGERI pentru primar la SEBEȘ: Nouă candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

Loading ... Loading ...

Urmăreşte-ne pe Facebook!

Comentate recent

  • sebesan: http://alba24.ro/campionii-abs entelor-de-la-sedintele-consil iului-local-sebes-niciun-co...
  • catalin: Petru Romi Dragosin este un om echilibrat, cu multa experienta si de omenie. Avem nevoie de un sebesan care...
  • Magarel: 5 luni in concediu medical…pentru lehuzie :)) s-a facut odata de minune, is curios ce boala mai are...
  • Costel: Da, ai dreptate Roxana, a condus Hidroelectrica mai mult de 3 ani, iar cand a fost schimbat nu stia inca ce a...
  • Tuns Roxana: Romi Dragosin este omul potrivit pentru functia de primar, deoarece de- alungul timpului a mai condus si...

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Publicitate

Coral Impex - Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie - Tratamente Fitosanitare

Publicitate

Horoscopul zilei