|

Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş

Un accident rutier a avut loc miercuri în jurul orei 17.00 pe drumul comunal 106K, între localităţile Daia Română şi Sebeş.

Au fost implicate o autobasculantă şi un autoturism. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş.

Din informaţiile poliţiştior, autobasculanta ieşea de pe un drum fără prioritate, în zona autostrăzii. Autoturismul, care circula regulamentar, a intrat sub autobasculantă.

Şoferul şi cei doi pasageri din maşină au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Sebeş. Aceştia nu au suferit fracturi şi nu au fost încarceraţi. Deocamdată poliţiştii nu au mai multe informaţii despre  despre pasageri sau judeţul de înmatriculare al autovehiculului.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=104060avatar Publicat de pe 18 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş”

  1. ce-i drept ar cam fi trebuit ”incarcerati” pasagerii din masina. sunt un adevarat pericol public. cum sa circule ei ca si pasageri intr-un autoturism, al carui conducator si conducea regulamentar.
    un pic mai multa atentie la termenii folositi nu ar strica. sau poate studiul dictionarului pentru a intelege semnificatia termenului.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Testul de Sinceritate cu primarul Alexandru Dancilă . Fabrica Daimler de la Sebeș- investiția anului din România

Publicitate

Publicitate

Urmăreşte-ne pe Facebook!

Comentate recent

  • omu cu ranga: bravo hotilor!
  • ion: daca puneti taxa alergati voi
  • Cristina secretara: Am adus aceasta companie de salubrizare la Sebes, ca sa-mi rotunjesc veniturile prin inchirierea...
  • Popa Dorin: Unui poluator sadic Dupa ce ne polueaza De ne imbolnavim cu totii Aflam ca organizeaza In...
  • Alexandra: Wtf? „pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu în Căpâlna, comuna Săsciori pentru...

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Horoscopul zilei