|

Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş

Un accident rutier a avut loc miercuri în jurul orei 17.00 pe drumul comunal 106K, între localităţile Daia Română şi Sebeş.

Au fost implicate o autobasculantă şi un autoturism. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş.

Din informaţiile poliţiştior, autobasculanta ieşea de pe un drum fără prioritate, în zona autostrăzii. Autoturismul, care circula regulamentar, a intrat sub autobasculantă.

Şoferul şi cei doi pasageri din maşină au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Sebeş. Aceştia nu au suferit fracturi şi nu au fost încarceraţi. Deocamdată poliţiştii nu au mai multe informaţii despre  despre pasageri sau judeţul de înmatriculare al autovehiculului.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=104060avatar Publicat de pe 18 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş”

  1. ce-i drept ar cam fi trebuit ”incarcerati” pasagerii din masina. sunt un adevarat pericol public. cum sa circule ei ca si pasageri intr-un autoturism, al carui conducator si conducea regulamentar.
    un pic mai multa atentie la termenii folositi nu ar strica. sau poate studiul dictionarului pentru a intelege semnificatia termenului.

Lasa un raspuns

Publicitate

Urmăreşte-ne pe Facebook!

Comentate recent

  • vasile: Dorin Nistor e singurul care poate sa ridice SEBESUL din bezna!!!!
  • Marcel Popa: Radu Cristian săracul se păcălește pe el însuși ! Nu îți mai pune trupa de alcoolisti notorii sa voteze...
  • viorel: de strazile Florilor-Canepisti sa uitat su ele nu fac parte din municipiul Sebes…dela voi ne putem...
  • jon: Bravo, baieti! Fiti uniti ca se poate!
  • omu cu ranga: bravo hotilor!

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Publicitate

Coral Impex - Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie - Tratamente Fitosanitare

Publicitate

Horoscopul zilei