|

Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş

Un accident rutier a avut loc miercuri în jurul orei 17.00 pe drumul comunal 106K, între localităţile Daia Română şi Sebeş.

Au fost implicate o autobasculantă şi un autoturism. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş.

Din informaţiile poliţiştior, autobasculanta ieşea de pe un drum fără prioritate, în zona autostrăzii. Autoturismul, care circula regulamentar, a intrat sub autobasculantă.

Şoferul şi cei doi pasageri din maşină au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Sebeş. Aceştia nu au suferit fracturi şi nu au fost încarceraţi. Deocamdată poliţiştii nu au mai multe informaţii despre  despre pasageri sau judeţul de înmatriculare al autovehiculului.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=104060avatar Publicat de pe 18 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Accident rutier între Daia Română şi Sebeş: 3 persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş”

  1. ce-i drept ar cam fi trebuit ”incarcerati” pasagerii din masina. sunt un adevarat pericol public. cum sa circule ei ca si pasageri intr-un autoturism, al carui conducator si conducea regulamentar.
    un pic mai multa atentie la termenii folositi nu ar strica. sau poate studiul dictionarului pentru a intelege semnificatia termenului.

Lasa un raspuns

Publicitate

SONDAJ SEBEȘ24.ro

SONDAJ ALEGERI pentru primar la SEBEȘ: Nouă candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

Loading ... Loading ...

Publicitate

Urmăreşte-ne pe Facebook!

Comentate recent

  • Tuns Roxana: Mai, Costel turme de oi conduc altii, nu Romi Dragosin, ca si- au gasit turme, iar in orasul nostru drag...
  • Gogu: Toti sunt niste trompete n.au facut nimic in afar de faptul ca au furat…..si asta vor face si in...
  • george barbut: lasa-ne cu vrajeala ta nasule . cu nistor al tau adica a lui hava ….aproape toata echipa lui au...
  • Alt Ion: Frumos limbaj. Tu ce ai facut pentru Sebes, bai Ioane ?
  • vasile: scuzama tu ce competente ai indeplinit de esti numa ion?sau ceilalti hoti pe care insinuezi tu sa ii votezi?...

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Publicitate

Coral Impex - Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie - Tratamente Fitosanitare

Publicitate

Horoscopul zilei