|

UPDATE: Accident rutier în Sebeş. O persoană a ajuns la spital

Un accident rutier s-a petrecut, sâmbătă seara, în Sebeş, pe strada Traian. O persoană a fost transportată la spitalul din oraş.

Un autoturism marca Volkswagen Golf a lovit un copac, în dreptul imobilului nr. 5 de pe strada Traian din Sebeş, după ce şoferiţa maşinii a pierdut controlul volanului. În urma impactului, bărbatul care se afla pe locul din dreapta faţă a avut nevoie de îngrijiri şi a fost transportat la spital.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 04.02.2012, ora 17.58, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Traian, din municipiul Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.I.R., o tânără de 26 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Sibiu, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un tânăr în vârstă de 27 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul din Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale.”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=72319avatar Publicat de pe 4 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei