|

UPDATE: Accident pe strada Lucian Blaga din Sebeş: O persoană a fost acroşată pe trecerea de pietoni

Un pieton a fost rănit ,duminică seara, în zona unei treceri de pietoni din municipiul Sebeş. Accidentul a avut loc pe strada Lucian Blaga, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Este vorba despre un bărbat care se angajase în traversarea străzii în apropiere de trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de maşină. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate dacă victima traversase regulamentar sau nu.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spital cu leziuni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 2.12.2012, ora 18.07, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că  în apropierea unei treceri de pietoni, de pe strada Lucian Blaga din Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.S., un bărbat de 55 de ani din municipiul Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de P.A., un tânăr de 24 de ani din municipiul Braşov.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că, în momentul producerii accidentului, victima era sub influenţa alcoolului.”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133908avatar Publicat de pe 2 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei