|

Accident pe DN1, în zona Cut. Un Logan de la „Straco Grup” a fost lovit de un TIR turcesc. O persoană este în comă

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, la ora 15.33, pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, în zona Cut. Echipajele ISU au intervenit pentru scoaterea a doi bărbaţi din caroseria unei maşini Dacia Logan, avariate în timpul evenimentului rutier.

Maşina a fost lovită din spate de un TIR marca Renault înmatriculat în Turcia (Antalya), în condiţiile în care autoturismul era angajat pentru virare la stânga, spre Cut, iar autovehiculul de mare tonaj nu a mai putut opri pentru a evita impactul. În urma loviturii, Loganul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

Cei doi bărbaţi din Dacia Logan de culoare albă, aparţinând societăţii „Straco Grup” – care realizează lucrări la lotul II al autostrăzii Orăştie – Sibiu, în zona Sebeş – au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital. Pasagerul din dreapta – S.T. (57 de ani) din Călăraşi se afla în comă de gradul II şi a fost diagnosticat cu traumatism toracic, fiind internat la spitalul din Alba Iulia. Şoferul, P.I.A. (55 de ani), din Orăştie a scăpat cu leziuni mai uşoare şi a ajuns la spitalul din Sebeş.

În zonă, s-a format coloană pe sensul de mers Sebeş – Sibiu, de la Răhău până la intersecţia spre Cut, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu atenţie.

La aproximativ o oră şi jumătate după producerea accidentului, respectiv în jurul orei 17.00, circulaţia a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de mers.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=93198avatar Publicat de pe 26 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei