|

Accident pe DN 1, la ieşire din Sebeş spre Sibiu: Două persoane au fost rănite iar drumul a fost blocat pe un sens timp de o oră

Un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 16.00 pe DN 1, la aproximativ 2 km de la ieşirea din Sebeş spre Sibiu. Trei maşini au fost implicate, iar două persoane, soţ şi soţie au fost transportate la spitalul din Sebeş, după care femeia a fost trimisă la Alba Iulia pentru ivestigaţii, fiind suspectă de fractură de claviculă. Traficul a fost blocat pe sensul de mers Sibiu-Sebeş, timp de o oră.

Din primele informaţii ale poliţiştilor, se pare că accidentul s-a produs în momentul în care şoferul unui autoturism marca Dacia Sandero a depăşit un TIR care circula pe acelaşi sens de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Dacia 1310 care venea regulamentar din sens opus. Şoferul Daciei 1310 şi pasagera din dreapta, soţia sa, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul municipal Sebeş.

Traficul a fost blocat timp de o oră în zonă pe sensul Sibiu-Sebeş. Victimele, soţ şi soţie, sunt din localitatea Răhău, iar din informaţiile poliţiştilor se pare că bărbatul nu a suferit leziuni grave, însă femeia este suspectă de fractură de claviculă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 29.04.2012, ora 1538  , pe DN 1, la km. 362+055 metri, în afara localităţii Sebeş, judeţul Alba, D.V.A., de 24 de ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de L.I., de 65 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, care circula din sens opus.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 51 de ani, din Sebeş, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit o fractură de claviculă iar L.I. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=89059avatar Publicat de pe 29 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei