|

ACCIDENT la Sebeş: O femeie a ajuns la spital după ce a fost acroşată de un camion, cu roata din spate

Masina Politie MCV 1O femeie în vârstă de 38 de ani din Sebeș a ajuns la spital luni, după ce a fost accidentată de un camion, cu roata din spate, în timp ce a intenționat să traverse drumul. Femeia a suferit leziuni la nivelul piciorului stâng, fiind transportată la spitalul din Sebeș. 

La data de 24 august 2015, ora 10.22, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Drumul Sibiului, din Sebeş, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce se deplasa pe marginea carosabilului, a intenţionat să traverseze drumul, împrejurare în care a fost surprinsă şi accidentată cu roata din spate, de un camion ce era condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Doştat, judeţul Alba.

În urma accidentului, femeie a suferit leziuni la nivelul piciorului stâng şi a fost transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139357avatar Publicat de pe 25 Aug 2015. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei