|

UPDATE: Accident la Săsciori. Tânăr rănit, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara carosabilului

Un tânăr de 19 ani a suferit leziuni şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, în urma unui accident petrecut în comuna Săsciori, pe Valea Sebeşului. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara şoselei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 19.08.2012, ora 14.25, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au fost sesizați, cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Comunal 51.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că G.I.S de 19 ani, din comuna Săsciori, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, la km 0+250m, la ieșire din localitatea Săsciori către localitatea Loman, județul Alba, pe sensul de mers Loman-Săsciori, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeș, unde a rămas internat în vederea continuării investigaţiilor.”

.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=114769avatar Publicat de pe 19 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei