|

Accident în Sebeş: Bărbat de 40 de ani lovit de o autoutilitară, după ce a încercat să treacă strada prin loc nepermis

Un bărbat de 40 de ani din Sebeş a suferit leziuni după ce a încercat să traverseze Bulevardul Lucian Blaga prin loc nepermis şi s-a lovit de partea dreaptă a unei autoutilitare. Accidentul s-a petrecut în zona staţiei de autobus de pe artera menţionată.

Marţi, 7 mai, la ora 23.25, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe Bd. Lucian Blaga din Sebeş a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că în staţia de autobus de pe Bd. Lucian Blaga, M.T. (40 de ani) din Sebeş s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, lovindu-se de partea dreaptă au unei autoutilitare condusă de un bărbat de 25 de ani, din judeţul Argeş.

În urma accidentului pietonul a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135047avatar Publicat de pe 8 Mai 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei