|

FOTO: Accident grav pe DN7, în dreptul localității Tărtăria. Un bărbat din Sebeş a decedat și o persoană a fost grav rănită

O persoană a decedat și o alta a fost rănită grav în urma unui accident produs miercuri în jurul orei 8.00 pe DN 7, la kilometrul 342, în dreptul localității Tărtăria. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, între Sebeş şi Şibot, pentru aproximativ o oră şi jumătate.

Persoana decedată este şoferul unui autoturism Suzuki, Ilie V. (59 de ani), din Sebeş. Pasagerul de pe locul dreapta faţă al autoturismului a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Autoturismul a pătruns pe contrasens, într-o depăşire şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară înmatriculată în Sălaj, condusă de Lorand B. (26 de ani).

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 08.00, pe DN7, în afara localității Săliștea, Ilie V. (59 de ani), din Sebeş, în timp a condus un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă Lorand B., de 26 ani, din Sălaj.

Ca urmare a accidentului, Ilie V. a decedat, iar I. F. (24 de ani), din Săliștea, pasager în autoturism a fost rănit grav (fracturi costale multiple).”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135565avatar Publicat de pe 10 Iul 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Accident grav pe DN7, în dreptul localității Tărtăria. Un bărbat din Sebeş a decedat și o persoană a fost grav rănită”

  1. Gresit ….. Pasagerul din partea dreapta fata a scapat cu multiple fracturi dar constient si soferul a decedat si a ramas incarcerat in masina .
    ps. Am fost acolo cand s-a produs accidentul in coloana ….

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei