|

UPDATE: Accident cu trei vehicule pe DN7. Un bărbat şi soţia sa gravidă au fost transportaţi la spital

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 8.30, pe DN7, la kilometrul 329+430 m, în apropierea localităţii Pianu. Au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre şoferi şi o femeie gravidă au fost transportaţi la spitalul municipal Sebeş, pentru investigaţii.

Din primele informaţii ale poliţiştilor se pare că accidentul s-a petrecut în timp ce un autoturism Dacia, model vechi, staţiona pe DN7, aşteptând să vireze la stânga spre localitatea Pianu. Din spate a fost lovit de un autoturism Dacia Logan, care l-a proiectat pe celălalt sens se mers, de unde venea un TIR. Autovehiculul de mare tonaj circula regulamentar din direcţia Deva, însă, deşi avea viteză redusă, a lovit Dacia din plin. Şoferul Daciei a fost rănit la picior, iar soţia sa, pasageră pe scaunul din dreapta, însărcinată, nu a suferit leziuni. Cu toate acestea, ambii au fost transportaţi la spitalul municipal din Sebeş, pentru investigaţii.

UPDATE: Potrivit IPJ, Alba, „la data de 14.04.2012, ora 8.33, pe DN 7, la km 329 +432 metri, în afara municipiului Sebeş, G.C.I., de 29 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta şi proiectându-l pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autotractor.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara şi soţia acestuia, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a  rămâne internaţi în spital.”

.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=86815avatar Publicat de pe 14 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei