|

Accident cu snowmobilul pe pârtia de schi de la Şureanu. Bărbatul rănit a rămas internat în spital

Un bărbat s-a răsturnat cu snowmobilul, duminică, pe pârtia de schi de la Şureanu, în jurul orei 17.00. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba şi a rămas internat.

Duminică, 26 februarie 2012, ora 17.09, poliţiştii Secţiei 7 Politie Rurală Sebeş au fost sesizati prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat s-a autoaccidentat pe pârtia de schi Şureanu, după ce s-a răsturnat cu un snowmobil.

Din primele cercetări s-a stabilit că persoana în cauză este Emilian S.L., în vârstă de 50 ani din municipiul Alba Iulia. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judetean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas internat.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=77324avatar Publicat de pe 27 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Accident cu snowmobilul pe pârtia de schi de la Şureanu. Bărbatul rănit a rămas internat în spital”

  1. Acolo la Sureanu ar trebui sa o lase mai moale cu Snowmobil-urile… parca anu trecut o murit cineva tot in accident de snowmobil… urmeaza sa fie un shior ranit dupa cum merg cu ele pe mijlocul partiei.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei