|

A „ţepuit” două persoane cu 700 de litri de motorină. Un tânăr din Sebeş cercetat pentru că a vândut apă în loc de combustibil

furt motorinaUn tânăr de 27 de ani din Sebeş a vrut să facă bani pe apă, pe care o vindea în calitate de motorină la diferite persoane. Ultimul „ţepuit” a fost un un tânăr de 28 de ani din Sebeş, care cumpărase un bidon de 400 de kg cu apă, care credea că era combustibil. Târgul a avut loc în urmă cu 30 de zile, iar tânărul a anunţat poliţia, marţi, cu privire la faptul că a fost înşelat de către o persoană necunoscută.

Marţi, poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe Petru Z., de 27 de ani, ca fiind persona despre care există suspiciunea că a comis fapta de înşelăciune sesizată poliţiei în aceeaşi zi.

Astfel, marţi, la ora 12.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetățean în vârstă de 28 de ani din municipiu, în legătură cu faptul că, în urmă cu aproximativ 30 de zile, a fost înşelat de către o persoană necunoscută care i-a vândut 400 de litri de apă în loc de motorină.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, a fost identificat Petru Z., persoană despre care există suspiciunea că a comis fapta de înşelăciune şi care a prejudiciat victima cu suma de 1.600 de lei, vânzându-i apă în loc de motorină.

Bărbatul este cercetat şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi gen de faptă, iar în data de 1 august a fost prezentat de către poliţiştii din Sebeş Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că Petru Z., de 27 de ani, din Sebeş, în data de 11.12.2013 şi respectiv 25.07.2014, a vândut la două persoane cantitatea de 400 litri, respectiv 300 litri motorină, iar ulterior ajungerii la domiciliu părţile vătămate au constatat că în recipientele primite se afla apă, în loc de motorină. Valoarea prejudiciului cauzat este de 2.650 lei.

Faţă de Petru Z. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138562avatar Publicat de pe 20 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei