|

A intrat într-o locuinţă din Sebeş şi a furat 150 de lei. Tânăr de 29 de ani, cercetat de poliţişti

furtUn tânăr în vârstă de 29 de ani din Sebeş este cercetat pentru furt calificat, după ce a pătruns într-o locuinţă de pe strada Luncii şi a sustras suma de 150 de lei. Este suspect şi într-un alt caz, de tentativă de furt.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat, joi, pe un bărbat din Sebeş, suspect într-un caz de furt petrecut în 27 decembrie 2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că K.C.P., de 29 de ani, din Sebeș, a pătruns prin efracţie într-o locuinţă situată pe strada Luncii din Sebeş şi a sustras suma de 150 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în data de 26 decmbrie, bărbatul a pătruns  într-o locuinţă de pe strada Câmpului, cu intenţia de a fura, însă nu a sustras nici un bun.

Faţă de K.C.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138004avatar Publicat de pe 7 Mar 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei