|

A aprins foc pe stradă, să-şi facă un grătar: Tânăr din Sebeş, sancţionat cu avertisment scris de jandarmi

masini-jandarmiUn tânăr de 28 de ani din Sebeş s-a ales cu avertisment scris de la jandarmi, după ce a aprins un foc la capătul străzii Luncii şi l-a lăsat nesupravegheat. Omul a motivat că vroia să-şi facă un grătar, dar fusese „prins” de o emisiune culinară la televizor.

Un echipaj de jandarmerie care executa luni, 22 septembrie, o misiune de patrulare pe strada Luncii din municipiul Sebeş, a observat la ora 21.30 un foc nesupravegheat. Acesta se afla chiar la capătul străzii, aşadar într-un loc public, care are în imediata apropiere mai multă vegetaţie uscată.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că focul fusese aprins de un tânăr de 28 de ani, cu intenţia, conform propriilor spuse, de “a-şi face un grătar”, iar acesta nu a considerat necesar să rămână în zonă pentru a-l monitoriza deoarece urmărea o emisiune culinară la televizor.

Jandarmii i-au explicat că, potrivit prevederilor legale, persoanele fizice care desfăşoară activitatea de picnic au obligaţia să aprindă focul doar în locurile special amenajate şi să îl supravegheze în permanenţă. Totodată, i-au atras atenţia asupra pericolului pe care l-ar fi reprezentat extinderea flăcărilor la vegetaţia din jur şi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138619avatar Publicat de pe 23 Sep 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei