|

10 august, zi de muncă pentru hoții din Alba: Mai multe persoane au ajuns să dea socoteală în fața oamenilor legii după ce au fost prinse la furat

Ziua de 10 august nu a fost una cu noroc pentru mai mulți cetățeni ai județului Alba care au încercat să își suplimenteze veniturile râvnind la bunri ce nu le aparțin. Doar în cursul zilei de ieri mai multe persoane au ajuns să dea socoteală în fața oamemnilor legii după ce au fost surprinse la furat.

La orele 12.00, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos, au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare din staţia CFR Sebeş, cu privire la faptul că, pe aparatul de comandă, s-au ocupat secţiunile I şi II Sebeş – Cunţa. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde l-au prins în flagrant pe C.F., de 32 de ani, din Sebeş, care a sustras, de la Km.70 + 430, din doi picheţi ai instalaţiilor de semnalizare şi dirijare feroviară aflate în funcţiune, un număr de 4 transformatori şi 8 rezistenţe, componente în valoare de 4.815 lei. Faţă de C.F. a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi, 11.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.

Tot în cursul zilei de ieri , în jurul orei 15,00, poliţişti ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat, pe B-dul Republicii, din Alba Iulia, 5 tineri, doi de 17 ani, doi de 18 ani şi unui de 23 de ani, toţi din municipiul Alba Iulia, în timp ce transportau un profil metalic.În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei 5 tineri au sustras profilul, din incinta unei hale aparţinând unei societăţi comerciale din Alba Iulia. Faţă de cei 5 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a identificat, pe strada Republicii din Alba Iulia, doi tineri de 17 şi 18 ani, din Alba Iulia, care aveau asupra lor mai multe bucăţi din tablă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 10,00, cei doi au pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia şi dintr-o hală, au sustras bucăţile de tablă ce erau folosite la protecţia unor luminatoare. Faţă de cei doi suspecţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Tot la data de 10.08.2012, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, l-au identificat pe M.D., de 21 de ani din comuna Ighiu, care în 27 şi 28.01.2012, împreună cu un minor de 15 ani, din aceeaşi comună, au sustras 11 capace metalice de canalizare şi ramele metalice aferente acestora, de pe raza comunei Ighiu, pe care ulterior le-au valorificat la centre de colectare a fierului vechi de pe raza comunei Ighiu. Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea recuperării prejudiciului care a fost estimat la valoare de 2.750 lei.

Poliţiştii din Sebeş i-au identificat pe 3 bărbaţi de 20, 23 şi 29 de ani, toţi din Sebeş, care în noaptea de 02/03.08.2012, au pătruns în incinta unei ferme agricole de pe raza municipiului Sebeş, de unde au sustras o butelie şi mai multe elemente metalice pe care le-au valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase.Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat, faţă de S.D.N., de 25 de ani, din comuna Sîntimbru.

Aceștia au constatat că în noaptea de 09/10.08.2012, în jurul orelor 02,00 tânărul, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale din comuna Sîntimbru şi a demontat de pe o moară un motor electric, în valoare de 1.200 de lei, cu scopul de a-l sustrage. Ulterior, datorită faptului că a fost surprins de către paznicul societăţii, S.D.N., a abandonat motorul sub gardul din sârmă ce împrejmuieşte unitatea. Cercetările sunt continuate.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=111425avatar Publicat de pe 11 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei